ALGEMENE GARANTIE

Voor alle producten die u bij ons koopt geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Daarnaast krijgt u, met uitzondering van de hieronder genoemde uitzonderingen, op alle producten 3 maanden garantie. Deze extra garanties doet geen afbreuk aan de wettelijke rechten aangaande garantie en conformiteit.

HERROEPINGSRECHT / ZICHTTERMIJN

Hygiëne artikelen (zoals E-sigaretten) kunnen NIET geretourneerd worden als de verzegeling verbroken is.

Indien u de verzegeling verbreekt, verliest u uw herroepingsrecht. Voor het beoordelen van liquids is het nodig om ze uit te pakken. Daarom worden op liquids geen garantie verleend en is het herroepingsrecht op liquids niet van toepassing. Voor alle overige producten heeft u het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping (PDF)Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

GEVOLGEN VAN DE HERROEPING

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, minus de verzendkosten (indien uw bestelling boven de  25,00 was en De Vapewinkel de verzendkosten betaalde) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder  niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

Ons retouradres:

Nieuwsteeg 19, 1621 EB Hoorn. Ter attentie van de afdeling Retouren ofwel RMA.

BATTERIJEN

Batterijen hebben een garantietermijn van 3 maanden. Bij normaal gebruik kunt u de batterijen meer dan 300 keer opladen. Afname van capaciteit gedurende de levensduur van een batterij is normaal en valt niet onder de garantie. Na 300 keer opladen gaat een batterij niet defect, echter kan de capaciteit van de batterij wel snel afnemen.

E-LIQUID

Onze E-liquids worden onder strenge kwaliteitscontroles geproduceerd. Wanneer u de smaak niet lekker vind, kunt u de E-liuiqid niet ruilen, smaak is immers persoonlijk. Er zijn wel diverse forums op internet en facebook waar u liquid met andere mensen kunt ruilen.

CLEAROMIZERS / VERDAMPERS

Clearomizers (verdampers) zijn een verbruiksartikel en gaan ook bij normaal gebruik defect. Om die reden hebben deze artikelen geen garantietermijn van 12 maanden. Indien een clearomizer / verdamper bij ontvangst niet blijkt te werken (DOA), ruilen wij deze uiteraard kosteloos om.

Coils Op dit type producten kunnen wij helaas geen garantie claimen bij de fabrikanten. Op alle Coils geldt daarom ook geen DOA garantie. DOA staat voor “Dead on Arrival”.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password